2000 persones participen del Dijous Llarder a la plaça Major

Osona Cuina ha cuinat 160 quilos de carn de porc rostida i 120 de botifarra

La regidora de Fires i Mercats i el president d’Osona Cuina.
La regidora de Fires i Mercats i el president d’Osona Cuina

Els cuiners del col•lectiu Osona Cuina han servit aquest dijous un total de 2000 entrepans a les carpes de la plaça Major de Vic en motiu del Dijous Llarder. Des d’ahir el vespre, dos porcs de més de cent quilos han estat rostits lentament i, finalment, s’ha pogut degustar la seva carn aquest migdia.

 

 

El president d’Osona Cuina, Josep Girabent, s’ha mostrat molt satisfet de com ha anat la jornada “malgrat aquest fort vent i el fred”.

 

En xifres, s’han servit 120 quilos de botifarra i 160 de carn de porc rostida en entrepans. S’han cuinat entrepans des de primera hora del matí, i s’han servit a preus molt populars –entre 3 i 4 euros- , amb beguda inclosa.