Aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a les Jornades gastronòmiques de la cuina i del bolet

Davant la Casa Comella s’hi ubicarà una carpa d’activitats gastronòmiques amb tallers, degustacions, tastos i xerrades

Les jornades tindran lloc a una carpa situada davant la Casa Comella.
Les jornades tindran lloc a una carpa situada davant la Casa Comella

 

Aquest dilluns, s’ha presentat la primera edició de les Jornades de la cuina del porc i del bolet, organitzades pel Gremi d’Hostaleria d’Osona amb el suport de l’Ajuntament de Vic. La presentació ha anat a càrrec de la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra i el president del Gremi d’Hostaleria d’Osona, Joan Naudó.
 
Erra ha destacat que aquestes jornades “són una activitat més que s’organitzen tenint en compte que Vic és candidata a ser ciutat Unesco de la gastronomia”. La regidora de Comerç i Turisme ha explicat que “amb la gastronomia, Vic promociona el sector de la restauració i fomenta i atrau el turisme”. Erra també ha manifestat que amb aquestes iniciatives “tenim un tret distintiu dins de Catalunya”.
 
Des d’aquest divendres i fins diumenge, al carrer Verdaguer amb la plaça Major, just al davant de la Casa Comella, s’hi ubicarà una carpa d’activitats gastronòmiques on hi tindran lloc diversos tallers, degustacions, tastos i xerrades, entre d’altres. A més, també hi hauran parades d’exposició i venda d’aquests i altres productes.
 
Per altra banda, 18 restaurants de la comarca adherits al Gremi d’Hostaleria d’Osona confeccionaran, durant aquest novembre, diversos menús basats amb el porc i els bolets d’acord amb la tendència de la seva cuina. “Farem una exhibició de la cuina pròpia de la nostra terra”, ha manifestat el president del Gremi d’Hostaleria d’Osona, Joan Naudó.
 
Finalment, el diumenge el matí, la Fundació Futbol Club Barcelona, amb l’Ajuntament de Vic, organitza una jornada de Futbolnet a la plaça Major durant la qual s’oferiran entrepans amb productes derivats del porc a tots els participants.