Avui al matí s’ha donat el tret de sortida del Dijous Llarder

Osona Cuina és l’encarregat de rostir els dos porcs en canal a la plaça Major de Vic

Avui al matí s’ha donat el tret de sortida del Dijous Llarder.

Avui al matí s’ha donat el tret de sortida a totes les activitats del Dijous Llarder que es celebra a la ciutat de Vic fins el pròxim dissabte. Al llarg dels tres dies la carpa ubicada a la plaça Major ofereix menús vinculats tots ells amb la gastronomia del porc.A les 9.30h hi ha hagut una breu presentació davant dels mitjans de comunicació. A l’acte hi ha intervingut Josep M. Vila d’Abadal, l’alcalde de Vic que ha agraït a ImpeVic i Osona Cuina per a poder fer possible aquesta festa culinària. Per la seva banda Josep Burgaya, president de l’ImpeVic i 2n tinent d’alcalde, ha manifestat que aquesta fira és un “motiu per reivindicar el producte del porc a la nostra comarca i ciutat”. Josep Girabent (Boccatti), un representant d’Osona Cuina ha expressat la il•lusió del col•lectiu gastronòmic en poder participar d’aquesta gran festa popular. El cuiner ha explicat que hi ha dos porcs de més de 100 kg que es rosteixen en canal des d’ahir al vespre i que s’oferiran avui dijous a l’hora del sopar. Avui al s’han servit 290 esmorzars.Vic, 31 de gener de 2008