Degustació de Vedella Gascona al Mercat del Ram

L’activitat gastronòmica tindrà lloc el dissabte i diumenge a la zona del Sucre

El Mercat del Ram és una de les fires més emblemàtiques de la ciutat i en la que s’hi acullen múltiples i diverses activitats per a tots els públics. Una de les novetats d’aquest any són els àpats de degustació de vedella gascona que es portaran a terme el dissabte i el diumenge, 15 i 16 de marçTres vedelles seran rostides en canal en grans graelles (al tram final de l’aparcament de sorra de l’Avinguda dels Països Catalans, a la zona del Sucre). El dissabte, dia 15, es couran dues vedelles i el diumenge, dia 16 una vedella. La cocció, però, començarà la nit abans dels àpats. Els dinars se serviran entre la 1 del migdia i les 4 de la tarda. La degustació estarà acompanyada per un primer plat de meló amb pernil o amanida, seguit de la degustació, postres, pa i beguda. El preu serà de 20 euros per persona. La cocció anirà a càrrec del Col•lectiu Vaca Gascona de Muntanyola.Vic, 11 de març de 2008