Àngel Garcia Fontanet, Gemma Sánchez, Susagna Roura i Xavier Amor

El Banc de Bones Pràctiques reconeix diversos programes socials de l’Ajuntament de Vic

Ahir es van lliurar els Certificats de Bona Pràctica als municipis catalans que han contribuït a la innovació i a la bona governança local entre el 2014-18

Diversos programes socials de l’Ajuntament de Vic van rebre ahir el Certificat de Bona Pràctica atorgat pel Banc de Bones Pràctiques per la seva contribució a la innovació i bona governança local durant el període 2014-18, en l’acte de reconeixement dels municipis innovadors de Catalunya que han obtingut el Certificat de Bona Pràctica, organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i la Fundació Carles Pi i Sunyer. L’FMC i la Fundació Carles Pi i Sunyer són les dues entitats que impulsen el Banc de Bones Pràctiques.

 

La regidora de Convivència i Seguretat, Susagna Roura, es mostra satisfeta amb el reconeixement rebut, “que referma el compromís de la ciutat per anar avançant entre tots en la contínua millora de la convivència”.

 

Vic se suma així a 80 municipis catalans més que han estat distingits pels seus programes socials en diversos àmbits. Concretament, Vic ha rebut reconeixement en els àmbits de la convivència, la inclusió social i la salut pública per als següents programes:

 

Àmbit de la inclusió social

 

‘Vic, Ciutat Cuidadora. Viure amb sentit, dignitat i suport al final de la vida’. Edició 2017-2018

‘Centre Obert- Atenció integral per a infants i joves en risc’. Edició 2017-2018

‘Xarxa alimentària Vic- Osona. Atenció a les necessitats alimentàries dels ciutadans en situació de vulnerabilitat social’.  Edició 2014

 

Àmbit de la salut pública

 

‘Programa Elàstics. Superar adversitats de salut a través de la resiliència’. Edició 2014

‘A Vic, Xips per a tots. Campanya d'identificació d'animals domèstics’. Edició 2016-2017


Àmbit de la convivència

 

‘Viu el carrer! Pas a pas cap a la convivència’. Edició 2016-2017

‘Veïnat +. Programa d'acompanyament a les comunitats de veïns/es’. Edició 2017-2018