El bon temps acompanya la 2a edició del Mercat del Gust
Productes d’Osona elaborats artesanalment han estat els protagonistes del Mercat, celebrat aquest diumenge a La Guixa.
A diferència de la primera edició, aquest any el bon temps ha acompanyat el Mercat del Gust, portat a terme aquest passat diumenge 24 de maig a La Guixa. Una vegada més, s’ha demostrat la iniciativa de la ciutat per promocionar els productes de la terra i potenciar els aliments de la comarca, elaborats de manera artesanal i més tradicional.Des de les 9.00 h i fins a les 15.00 h, el Pla del Maset s’hi van poder veure instal•lades una quinzena de parades amb productes com: mongeta del Collsacabra, cigró d’Oristà, patata del Bufet, embotits de tot tipus, formatge, bolets, cervesa del Montseny, vi, ratafia, xocolata, pa, fruits secs o melmelades.Els Xarcuters del Gust hi van tornar a ser presents amb la finalitat de promocionar un dels productes més emblemàtics de la nostra ciutat, l’embotit. Els xarcuters van vendre els seus productes sota aquesta mateixa marca.Un any més, no hi va faltar l’esmorzar popular de mongetes amb cansalada i amanida elaborat per Planes Bones. L’àpat va comptar amb la presència de Josep Burgaya, president de l’ImpeVic i segon tinent d’alcalde i altres regidors del consistori vigatà.La responsable de Fires i Mercats de l’ImpeVic, Quima Vila, valorava positivament la iniciativa assegurant que “gràcies a la professionalitat dels productors hem aconseguit tenir un mercat amb productes artesans de primera línia”. En aquest sentit, Josep Burgaya afegia que aquest és un Mercat “exigent i dirigit a la gent que valora el producte de qualitat”. Tal com ja es va anunciar la setmana passada, aquest any el Mercat del Gust no serà itinerant.