El FòrumVic tanca les portes amb una assistència de més de 3.000 persones al recinte firal
El FòrumVic tanca les seves portes amb una assistència de més de 3.000 persones al recinte firal el Sucre. Congressistes, expositors, cuiners, ponents, collaboradors i persones que s'han inscrit al mateix recinte han omplert les sales i la zona expositiva durant els tres dies en què la gastronomia ha estat la protagonista a Vic.
El FòrumVic, la Gastroteca, ha reunit més de 670 congressistes, 54 expositors amb 99 estands i 150 marques representades, 50 mitjans de comunicació acreditats, 59 ponents i collaboradors. Un total de 683 dinars han estat servits al restaurant del recinte. Les sessions per a congressistes i les obertes que s'havien programat han estat complementades per l'activitat firal, que, a part de mostrar el seu producte, ha ofert degustacions, demostracions i presentacions per als assistents. L'Assamblea anual de l'Associació Catalana de la Cuina, que es va reunir dilluns dia 12 de febrer a la tarda a l'Edifici el Sucre de Vic, va reunir un total de 250 restauranters de tot Catalunya, en representació de 140 establiments que han participat en l'elaboració del Corpus Culinari de la cuina catalana.
Aquesta setmana de gastronomia a Vic, que continua demà amb el Dijous Llarder i la Setmana del Porc, ha tingut també la ciutat com a escenari, amb més de 1.600 persones que han participat de les diverses activitats que s'han programat dilluns i dimarts i que fusionen gastronomia amb música, art, cinema, literatura... i que continuen fins divendres.
Els sopars del Fòrum, amb el sopar de gala de diumenge, al Serrat del Figaró; el sopar del Bacallà, dilluns a Ca l'U; el sopar Show Cooking, dimarts al Prat Vert, sumen un total de 450 persones que han pogut gaudir dels àpats oferts pel collectiu d'Osona Cuina. El sopar a les fosques, que tindrà lloc aquest vespre a la capella de la Pietat, reunirà una quarantena de persones.
El producte ha estat l'estrella del FòrumVic i les sessions que han tingut més bona acollida han estat les que tenien com a protagonista el bacallà, el pa, la tòfona i els bolets, el vi i el porc. Aquestes sessions han comptat amb una assistència mitjana de 70 persones per sessió.
El Fòrum treballa a partir d'ara ja per a una propera edició. La opció de centrar-se en el producte es valora molt positivament i es vol continuar en aquest mateix línia.
El FòrumVic, la Gastroteca, ha reunit més de 670 congressistes, 54 expositors amb 99 estands i 150 marques representades, 50 mitjans de comunicació acreditats, 59 ponents i collaboradors. Un total de 683 dinars han estat servits al restaurant del recinte. Les sessions per a congressistes i les obertes que s'havien programat han estat complementades per l'activitat firal, que, a part de mostrar el seu producte, ha ofert degustacions, demostracions i presentacions per als assistents. L'Assamblea anual de l'Associació Catalana de la Cuina, que es va reunir dilluns dia 12 de febrer a la tarda a l'Edifici el Sucre de Vic, va reunir un total de 250 restauranters de tot Catalunya, en representació de 140 establiments que han participat en l'elaboració del Corpus Culinari de la cuina catalana.
Aquesta setmana de gastronomia a Vic, que continua demà amb el Dijous Llarder i la Setmana del Porc, ha tingut també la ciutat com a escenari, amb més de 1.600 persones que han participat de les diverses activitats que s'han programat dilluns i dimarts i que fusionen gastronomia amb música, art, cinema, literatura... i que continuen fins divendres.
Els sopars del Fòrum, amb el sopar de gala de diumenge, al Serrat del Figaró; el sopar del Bacallà, dilluns a Ca l'U; el sopar Show Cooking, dimarts al Prat Vert, sumen un total de 450 persones que han pogut gaudir dels àpats oferts pel collectiu d'Osona Cuina. El sopar a les fosques, que tindrà lloc aquest vespre a la capella de la Pietat, reunirà una quarantena de persones.
El producte ha estat l'estrella del FòrumVic i les sessions que han tingut més bona acollida han estat les que tenien com a protagonista el bacallà, el pa, la tòfona i els bolets, el vi i el porc. Aquestes sessions han comptat amb una assistència mitjana de 70 persones per sessió.
El Fòrum treballa a partir d'ara ja per a una propera edició. La opció de centrar-se en el producte es valora molt positivament i es vol continuar en aquest mateix línia.