El Pla d’Innovació d’Osona fa una sessió de treball del sector de la carn de porc
La sessió es farà el divendres que ve, 27 de març, a les 6 de la tarda a la Sert de l’edifici El Sucre
Des del Pla d’Innovació d’Osona es vol treballar conjuntament amb els empresaris de tota la cadena de valor del sector de la carn de porc per tal de fer front als reptes actuals. Els mateixos empresaris del sector han expressat la necessitat urgent de començar a treballar alguns aspectes i problemàtiques conjuntament a nivell d’Osona. Des de les entitats integrants del Pla d’Innovació d’Osona es vol donar resposta a aquesta demanda i s’ha preparat una proposta de treball amb el sector.En aquest sentit, es portarà a terme una primera sessió de treball conjunta amb els empresaris del sector el dia 27 de març, a les 6 de la tarda, a la Sala Sert de l’edifici El Sucre, a Vic. L’objectiu d’aquesta sessió serà presentar i consensuar aquesta proposta de treball amb les empreses del sector, així com concretar-ne el seu calendari d’execució.Aquesta sessió comptarà amb la participació de dos experts que dinamitzaran la sessió i restaran a disposició de les empreses per posteriorment realitzar una diagnosi per a cada empresa interessada. Podem confirmar que el pla de treball preveu, per una banda, realitzar un treball individualitzat per cada empresa, però que també se n’ha de derivar un treball i conclusions pel conjunt del sector. S’aprofitarà la sessió per presentar les noves línies d’ajut 2008 d’innovació (CIDEM) i internacionalització (COPCA) de la Generalitat de Catalunya.La sessió de treball és oberta a qualsevol empresa del sector que estigui interessada i només cal confirmar l’assistència a l’Institut Municipal de Promoció i Economia de l’Ajuntament de Vic (Toni Mora) o a l’Oficina de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu (Núria Macià).