El xef del restaurant Divicnus, Toni Clusella, guanya la primera edició del “Plat del Ram”

156 persones han votat el plat que més els ha agradat d’entre les propostes de xefs de set restaurants de Vic

Toni Clusella amb el Plat del Ram.
Toni Clusella amb el Plat del Ram

 

L’ou ferrat de iogurt d’ovella amb cítrics del xef Toni Clusella (restaurant Divicnus) és el guanyador del “Plat del Ram”. Una iniciativa que forma part de la reinventada programació del passat Mercat del Ram que ha combinat amb èxit les activitats presencials, amb control d’aforament i totes les mesures sanitàries vigents, amb les telemàtiques.

 

“El Plat del Ram” és una de les propostes telemàtiques que ha tingut millor acollida i que ha nascut per “reimpulsar el sector de la gastronomia i restauració de la ciutat”, tal com remarca el regidor de Fires i Mercats, Titi Roca. En la nova activitat gastronòmica hi ha participat set xefs de restaurants de Vic que han presentat a concurs els plats que, segons creuen, representen millor aquesta festa de ciutat.

 

“La digitalització ha vingut per quedar-se i propostes com aquestes ens ajuden, encara més, a fer més ressò de Vic com a ciutat referent en Fires i Mercats”, afegeix Roca.

 

Un total de 157 persones han tastat els “Plats del Ram” –ja sigui al mateix restaurant o cuinant-lo seguint les receptes publicada al canal YouTube- i posteriorment han votat el que més els agradava per les xarxes socials. Amb un 41% dels vots, la proposta del xef Toni Clusella ha estat la seleccionada d’entre les set presentades.

 

D’entre totes les persones que han participat al “Plat del Ram”, s’ha sortejat un menú per a 2 persones al restaurant guardonat que ha guanyat Carla Parés.

 

 

Set “Plats del Ram”

 

                    Bareku: Gil Currius | Soufflé de prunes amb interior de xai i gelat de formatge i pinyons amb cacauets i festucs.

                    Ca l'U: Albert Reniu | Terrina de peu de porc i sobrassada amb amanida de contrastos.

                    Devici: Èric Soldevila | Múrgules farcides.

                    Divicnus: Toni Clusella | Ou ferrat de iogurt d'ovella amb cítrics.

                    El Gravat: Uri Sala | Montadito de botifarra negra amb pa de pessic de taronja.

                    El Jardinet: Ivan Vilanova | Escuma de patata del buffet amb cruixent de ceba tendra, cansalada del coll i oli de tòfona negra.

                    Magda Subirana: Magda Subirana | Arròs de botifarra de Vic i calamarcets.