Anna Erra, Nando Jubany, Marc Dinarès (guanyador Premi Cum Laude), Pilar Cervera, Milagros Martínez i Núria Vilacís

Erre de Vic entrega el III Premi Cum Laude de Gastronomia

L’acte ha estat presidit la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra

Aquest dijous, l’empresa osonenca Erre de Vic ha lliurat la tercera edició del Premi Cum Laude de Gastronomia en un acte a la sala Sert de l’edifici El Sucre de Vic. Marc Dinarès, de l’Escola Joviat de Manresa, ha estat el guanyador del premi. Dinarès ha cuinat un fals tàrtar de pernil Erre i ha estat guardonat amb un xec per fer un curs de gastronomia al Basque Culinary Center de San Sebastián (Guipuzkoa).

 

El Premi Cum Laude de Gastronomia premia la creativitat i l’originalitat dels alumnes d’hostaleria de Catalunya, que havien de preparar una recepta sana, gustosa i innovadora a partir del perill curat que fabrica l’empresa vigatana.

 

L’acte ha estat presidit per la primera tinent d’alcalde i regidora d’Educació Anna Erra, que ha destacat que “Erre és una empresa que es caracteritza pel seu tarannà”, sobretot per la seva qualitat “d’adaptar-se als nous temps. Aquest és un valor propi de l’empresa i també de tota la comarca d’Osona”, ha dit.

Per la seva banda, la consellera comarcal de Promoció Econòmica, Milagros Martínez, ha qualificat Erre “d’una empresa innovadora i emprenedora dins la tradició de les empreses osonenques”.

 

Finalment, la gerent d’Erre de Vic, Núria Vilacís, ha manifestat la seva satisfacció “per potenciar la formació dels joves cuiners perquè ells marcaran la línia de futur d’una alimentació més sana”. Vilacís també ha explicat que Erre ha ampliat la seva oferta amb un nova línia de productes sense gluten.

 

El jurat dels premis Erre ha estat format per Pilar Cervera, presidenta honorària de la AEDN (Associació Espanyola de Dietistes-Nutricionistes) i el xef osonenc Nando Jubany.