Es lliuren els premis del Concurs d’Idees Emprenedores de l’Institut de Vic

La iniciativa que arriba a la seva segona edició rep el suport del VicEmprèn de l’Ajuntament de Vic

Fotografia dels participants al concurs, jurat i responsables de l’IES Vic.
Fotografia dels participants al concurs, jurat i responsables de l’IES Vic

El passat 27 de juny de 2012 va tenir lloc l’entrega dels premis de la segona edició del Concurs d’Idees Emprenedores organitzat per l’Institut de Vic, i que ha comptat amb el suport del servei VicEmprèn de l’Ajuntament de Vic. Al concurs s’hi podien presentar els estudiants de l’institut dels diferents cicles formatius i de batxillerat que tinguessin un projecte emprenedor. Al llarg del curs també es van realitzar quatre tallers formatius per donar les eines bàsiques i facilitar els coneixements per poder realitzar un pla d’empresa o projecte de negoci. En aquesta edició hi va haver 17 propostes de projectes que finalment es van concretar en 7 projectes de negoci presentats al concurs.

El jurat del concurs, format per una tècnica del Servei d’Ordenació de la Formació Professional del Departament d’Ensenyament, tècnics del servei VicEmprèn i per un emprenedor, va determinar que els guanyadors han estat:

 

Premi a la millor idea innovadora: Les erres. (Eva Canal Buxó). Projecte basat en el reciclatge i aprofitament de roba i complements infantil i juvenil que es pugui comprar i vendre a través d’internet.

 

Accèssit a la millor idea innovadora: Trens turístics, SL (Marc Parareda). Projecte de posar en marxa un tren històric (i museu) aprofitant la infraestructura viària del cremallera de Núria.

 

Premi al millor pla de viabilitat: Bigday (Marc Alaberch). Projecte de negoci per comercialitzar packs de casament per a persones homosexuals.

 

Accèssit al millor pla de viabilitat: Le petit mont Arouit, SL (Sara Mahouti). Projecte de posar en marxa una cafeteria i pastisseria de productes marroquins.

 

Premi al projecte més ben treballat: Le petit mont Arouit,S.L. (Sara Mahouti). Projecte de posar en marxa una cafeteria i pastisseria de productes marroquins.