Membres del col•lectiu Osona Cuina, amb Valeri Salgot i la regidora Montse Rovira, aquest matí a Aiguafreda

Esmorzar, dinar i berenar amb productes del porc, eix central del Dijous Llarder d’enguany a Vic

Es celebrarà el 16 de febrer, a la Plaça Major de Vic

La plaça Major de Vic tornarà a acollir, un any més, els actes centrals del Dijous Llarder a Vic en una edició remodelada i en un format popular que vol arribar a bona part de la ciutadania. Des de les 9 del matí i fins a dos quarts de sis de la tarda, es podran degustar entrepans elaborats amb productes derivats del porc i també tastar el tradicional porc rostit que es cou lentament. Es serviran esmorzars, dinars i berenars. El Dijous Llarder es complementarà amb un sopar gastronòmic també amb productes derivats del porc i la tòfona al Serrat del Figaró de Taradell.

 

La roda de premsa de presentació s’ha celebrat aquest matí a l’Eco Granja Salgot d’Aiguafreda i hi han assistir membres del col•lectiu Osona Cuina, la regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Vic, Montse Rovira i els responsables de Salgot com Valeri Salgot.

 

A la plaça Major també hi haurà el globus captiu d’Osona Cuina que contribuirà a fer més atractiva la festa.