Èxit de participació en la nova edició del Dijous llarder a la Plaça Major i a l’Orfeó

Osona Cuina presenta 4 noves incorporacions al col•lectiu gastronòmic

Aquest dijous 27 de febrer la ciutat de Vic, conjuntament amb Osona Cuina ha celebrat una nova edició del Dijous Llarder a la Plaça Major. Des de  primera hora del matí, fins a les 16.00 h de la tarda es van servir  1.800 entrepans de diferents productes derivats del porc, essent una de les novetats d’enguany un entrepà de caneló, que per cert va tenir molt d’èxit.

 

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal  i regidors de l’equip de govern van participar en els diferents àpats, així  com també en el sopar que va tenir lloc al teatre de l’Orfeó, de celebració dels 15 anys d’Osona Cuina, els beneficis del qual es destinaran a la nova unitat d’oncologia de l’Hospital General de Vic, promoguda per Osona Contra el Càncer. L’ assistència al sopar va ser  de 130 persones.

 

Osona Cuina va donar a conèixer els 4 nous restaurants que s’han incorporat a col·lectiu: D.O. Vic, Sambucus, Gravat i Tresona XXI.

 

 

Tots els actes de la tradicional jornada van acollir nombrós públic assistent que va poder degustar la cuina del porc, tant característica de la nostra ciutat.