ImpeVic i Osona Cuina signen un conveni de col•laboració
Amb aquest conveni ambdues parts pretenen promocionar els productes autòctons de la comarca.
L’Ajuntament de Vic, a través de l’ImpeVic, impulsa des de fa anys la gastronomia com a eina d’atracció turística. En aquest sentit, ha apostat per donar suport a la promoció dels productes autòctons que donen relleu i singularitat a la cuina de casa nostra. Aquest objectiu és compartit pel col•lectiu Osona Cuina, la qual cosa fa possible l’acord entre ambdues entitats. La signatura del conveni de col•laboració es va portar a terme el divendres passat, 25 d’abril, i va anar a càrrec del president de l’Institut Municipal de Promoció i Economia (Impe) de l’Ajuntament de Vic i segon tinent d’alcalde, Josep Burgaya, i un dels membres del col•lectiu Osona Cuina, el cuiner Joan Reniu.Aquest any el primer acte conjunt que han portat a terme ImpeVic i Osona Cuina ha estat el Dijous Llarder, en què Osona Cuina va ser l’encarregat de coure dos porcs sencers a la plaça Major. Pel Mercat del Ram, el col•lectiu també va participar en la organització del sopar inaugural. Pel que fa a futurs esdeveniments, durant la 7a edició del Congrés Europorc (14 i 15 de maig), Osona Cuina oferirà el sopar gastronòmic. Així mateix ho farà en la 3a edició del Congrés Eurovacum (11 i 12 de juny).Amb la signatura d’aquest conveni, que té una vigència d’un any, l’ImpeVic reforça el seu compromís amb la gastronomia i el potencial turístic de la ciutat de Vic.Vic, 28 d’abril de 2008