Jornades gastronòmiques de l’Escudella i Carn d’Olla a l’Oficina de Turisme

Història i Gastronomia a la ciutat de Vic a càrrec del Gremi d’Hosteleria d’Osona

Del 21 de febrer al 2 de març, es portaran a terme les Jornades Gastronòmiques de l’Escudella i Carn d’Olla, en el marc de la candidatura de Vic-Osona, ciutat UNESCO de la gastronomia.

 

Anna Erra, 1a tinent d’alcalde i regidora de Turisme inaugurarà aquestes Jornades Gastronòmiques de la Cuina i la Carn d’Olla,  el divendres,  21 de febrer a les 18h a la Oficina de Turisme de Vic.

 

El dissabte 22 de febrer s’oferiran visites guiades d’Història i Gastronomia a la ciutat de Vic amb un tast de cuina d’Escudella, Carn d’Olla i Vins. La sortida serà des de l’Oficina de Turisme de Vic, amb doble sessió, una a les 11 h del matí i l’altra a les 17.30 h de la tarda. El maridatge de vins es portarà a terme dins de l’Oficina de Turisme  i un cop acabada la visita es realitzarà el tast de cuina de l’escudella i carn d’olla, guisat i elaborat per cuiners membres del Gremi d’Hosteleria d’Osona.

 

La visita gastronòmica tindrà una durada  d’ 1 hora i 45 minuts i, es preveu un grup de màxim 30 persones. El preu del tiquet és de 5€.

 

Per a reserves anticipades a l’Oficina de Turisme de Vic. Tel. 93 886 20 91 o al correu electrònic: turisme@vic.cat