La plaça Major de Vic acollirà una nova edició del Dijous Llarder

L’acte és organitzat per Osona Cuina amb col•laboració amb l’Ajuntament de Vic

Es serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars.
Es serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars

La plaça Major de Vic tornarà a acollir, un any més, els actes centrals del Dijous Llarder a Vic, que tindran lloc el dia 7 de febrer. Aquest dijous a la tarda, es va presentar l’edició del Dijous Llarder a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic i va comptar amb les intervencions de la regidora de Fires i Mercats, Montse Rovira i el president d’Osona Cuina, Josep Girabent.

 

Des de les dos quarts de nou del matí i fins a dos quarts de sis de la tarda, es podran degustar entrepans elaborats amb productes derivats del porc i també tastar el tradicional porc rostit que es cou lentament. “La gent té l’oportunitat de gaudir com es cuina un porc lentament i després tenen el plaer de poder-se’n menjar”, va destacar Rovira. El president d’Osona Cuina va explicar que “es rostiran dos porcs d’entre 110 i 120 quilos cada un”. Es serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars: els entrepans de botifarra valdran 3 euros i els de rostit de porc, 4 euros, tots amb beguda inclosa. L’any passat, es van servir un total de 2.500 entrepans.

 

A la plaça Major també hi haurà el globus captiu d’Osona Cuina que contribuirà a fer més atractiva la festa.