Es serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars

La plaça Major de Vic acollirà una nova edició del Dijous Llarder

L’acte és organitzat per Osona Cuina amb col•laboració amb l’Ajuntament de Vic

La plaça Major de Vic tornarà a acollir, un any més, els actes centrals del Dijous Llarder a Vic, que tindran lloc el dia 7 de febrer. Aquest dijous a la tarda, es va presentar l’edició del Dijous Llarder a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic i va comptar amb les intervencions de la regidora de Fires i Mercats, Montse Rovira i el president d’Osona Cuina, Josep Girabent.

 

Des de les dos quarts de nou del matí i fins a dos quarts de sis de la tarda, es podran degustar entrepans elaborats amb productes derivats del porc i també tastar el tradicional porc rostit que es cou lentament. “La gent té l’oportunitat de gaudir com es cuina un porc lentament i després tenen el plaer de poder-se’n menjar”, va destacar Rovira. El president d’Osona Cuina va explicar que “es rostiran dos porcs d’entre 110 i 120 quilos cada un”. Es serviran esmorzars, dinars i berenars a preus populars: els entrepans de botifarra valdran 3 euros i els de rostit de porc, 4 euros, tots amb beguda inclosa. L’any passat, es van servir un total de 2.500 entrepans.

 

A la plaça Major també hi haurà el globus captiu d’Osona Cuina que contribuirà a fer més atractiva la festa.