La Sala de la Columna va acollir ahir la gran trobada de Confrares del gras i el magre de Catalunya
L’alcalde de Vic destaca que Vic i Osona ‘sempre han defensat el sector de la carn i els seus valors en tota la cadena productiva’
Ahir diumenge, dia 11 de novembre, va tenir lloc a la Sala de la Columna de Vic la Gran trobada de Confrares del gras i el magre de Catalunya, un acte que va comptar amb una gran assistència de persones relacionades amb els oficis de la carn. L’acte, envoltat d’un destacat cerimonial, va investir nous confrares als osonencs Nandu Jubany (cuiner) i Carles Capdevila (periodista).L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal va manifestar durant la seva intervenció que Vic i Osona ‘sempre han defensat el sector de la carn i els seus valors, en tota la cadena productiva’ i que bona part del creixement que havia experimentat la comarca en els darrers anys era gràcies a tots els processos que van relacionats amb el porc. Miquel Arisa, president del Consell Comarcal d’Osona va posar èmfasi en l’aspecte més tradicional del sector de la carn i el seu gran lligam a Osona. ‘Aquí no hi ha poble que no tingui un cansalader’, va matisar. Era la primera vegada que es celebrava aquesta cerimònia fora de Barcelona. Vic, 12 de novembre de 2007