La salut, protagonista de la 12a edició de l’Escola de Pares i Mares de Vic

S’han programat xerrades, tallers, taules rodones i activitats en família al voltant de la salut entesa com a factor de qualitat, FactorQ

Sessió inaugural de la 12a Escola de Pares i Mares, FactorQ.
Sessió inaugural de la 12a Escola de Pares i Mares, FactorQ

Un any més, arriba a la ciutat la programació de l’Escola de Pares i Mares: ‘Tens el Factor Q?’, que aquest any assoleix la seva dotzena edició, i que tindrà lloc entre el 28 de febrer i l’11 d’abril. Aquesta iniciativa, organitzada conjuntament amb totes les AMPA de la ciutat i sota el marc del Projecte Comunitari Intercultural, busca oferir una programació de qualitat a través de propostes formatives impulsades des dels centres educatius, des d’entitats del tercer sector i des de l’administració. Així, de manera conjunta i coordinada s’organitza una programació complerta amb l’objectiu d’arribar al màxim de públic.

 

Una temàtica central

 

Seguint amb la línia iniciada el curs passat,  la programació girarà entornuna sola temàtica, la salut, que s’abordarà des de diferents perspectives i de forma global. L’Escola de Pares i Mares ha comptat amb la col·laboració de la Taula de Salut Comunitària de ciutat, constituïda l’any 2017, que ha aportat propostes i ha ofert col·laboracions, entre d’altres, en la sessió inaugural que emmarcarà la temàtica de la proposta.

 

En aquesta edició, la programació proposa 30 tallers, xerrades i activitats adreçades a pares i mares i també activitats que es poden fer amb els fills i filles, reforçant el fet de compartir i la comunicació entre uns i altres. La majoria de propostes són obertes i sense inscripció, i només en tallers i propostes concretes es demana una formalitzar de la inscripció pel format de la sessió.

 

El recull de propostes vol arribar als pares i mares amb fills de diferents edats,  començant pels més petits (0-3 anys) fins a un especial adolescents, i volen donar resposta a les inquietuds, dubtes o patiments que moltes famílies tenen en relació a situacions quotidianes.

 

Com ja és habitual, la programació compta amb algunes propostes traduïdes en llenguatge de signes, col·laboració de l’Agrupació de Sords de Vic i comarca.

 
Podeu trobar la programació d’aquesta edició en aquest enllaç.