Segon Concurs de receptes de baix cost al Mercat Municipal de Vic

El concurs està obert a tothom que vulgui participar-hi i la data límit per presentar les receptes serà el dia 29 de maig

El Concurs de Receptes organitzat dins el marc de la segona campanya “Del mercat a la Taula”, s’ha iniciat aquesta setmana. Es tracta d’una campanya impulsada per l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona que compta amb la col•laboració de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic de l’Ajuntament de Vic. La iniciativa té l’objectiu de promoure i dinamitzar els mercats i incentivar el comerç de proximitat. Les receptes han de promocionar la cuina local i popular amb productes autòctons del territori i de baix cost.El concurs consta de tres fases. La primera consisteix en un període de recollida de receptes en què, des d’aquesta setmana i fins al 29 de maig, tots els participants podran dipositar les seves receptes a uns dispensadors repartits a totes les parades i bústies de recollida del Mercat Municipal de Vic. La segona, el jurat decidirà quines receptes selecciona i es farà el lliurament de premis als guanyadors a finals del mes de juny. I finalment, la tercera, serà al mes de gener del 2011, quan es farà el lliurament gratuït del segon llibre de receptes “Del mercat a la taula” on hi haurà representació de tots els municipis a través de les receptes seleccionades.En l’edició de l’any passat, les guanyadores van ser Teresa Costa amb la recepta “Trinxat d’Osona” i Marta Pujol amb la recepta “Pastís fred de bacallà i pebrots”.Per més informació podeu consultar a: http://original.diba.es/delmercatalataula.