Sergi Agustí i Carlota Puigoriol guanyen el Concurs de Receptes del Mercat Municipal de Vic

El Concurs, organitzat per la Diputació de Barcelona amb la col•laboració d’ImpeVic i el Mercat Municipal, va recollir un total de 60 receptes

Marta Codina, Cèlia Pujol, Montserrat Codony, Maria Teresa Freixanet, Sergi Agustí i Carlota Puigoriol són els 6 finalistes del 2n Concurs de Receptes organitzat dins el marc de la campanya “Del mercat a la taula” impulsada per l’Oficina de Mercats i Fires Locals de la Diputació de Barcelona amb la col•laboració de l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic (ImpeVic).El lliurament de premis del Concurs va tenir lloc el divendres passat, 2 de juliol, a les 18.00h al Mercat Municipal de Vic. L’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta de l’ImpeVic, Mercè Vidal, la presidenta del Mercat Municipal de Vic, Pilar Molist i la directora de l’Escola d’Hostaleria d’Osona, Dolors Casas.El Concurs, que es va iniciar el passat mes d’abril, va recollir un total de 60 receptes i d’aquestes se’n van seleccionar 6 de finalistes, entre les quals hi havia els dos guanyadors que aquest any han estat Sergi Agustí (Tona) amb la recepta “Ous farcits amb botifarra del perol i moixernons” i Carlota Puigoriol (Santa Cecília de Voltregà) amb la recepta de “Costella de porc d’Osona amb cloïsses”.Durant l’acte de lliurament, Mercè Vidal va explicar que “en moments de crisi cal posar imaginació per sobreposar-se a la situació” i va continuar dient que iniciatives com el Concurs de Receptes “són importants per promocionar els mercats locals i incentivar el comerç de proximitat”. Per la seva banda, Dolors Casas va destacar “la qualitat dels productes de la comarca d’Osona” que, segons la mateixa, ha fet que en aquest Concurs s’hi presentessin “grans receptes”. La directora de l’Escola d’Hostaleria d’Osona va concloure dient que l’elecció dels dos guanyadors ha estat molt difícil i va animar a tothom a participar en pròximes edicions. Els 6 finalistes van rebre una cistella de productes del Mercat Municipal de Vic. Els dos guanyadors també van rebre un trofeu i pròximament la seva recepta sortirà publicada al llibre “Del mercat a la taula” que la Diputació de Barcelona editarà el pròxim mes de gener.