Vic acull el VII Sopar del Mercat Medieval
Es tracta d'una activitat cultural gastronòmica que tindrà lloc aquest proper divendres, dia 4 de desembre
Un any més, el Gremi d’Hostaleria d’Osona organitza conjuntament amb l’Ajuntament de Vic, el primer dels actes del Mercat Medieval que se celebra a la ciutat de Vic.
El sopar és una reproducció organolèptica d’un “Sopar de privilegiats i benestants a la Catalunya del segle XIV” segons una recepta del Llibre de Sent Soví.
El guiatge de tot el procés de preparació, confecció i presentació el porten a terme el Dr. Antoni Riera Melis, catedràtic d’història medieval de la Universitat de Barcelona i membre de l’observatori de l’alimentació i el Dr. Jaume Dantí Riu, catedràtic d’història moderna de la Universitat de Barcelona.
L’elaboració anirà a càrrec de cuiners del Gremi d’Hostaleria d’Osona, amb l’objectiu de elaborar els plats amb la màxima fidelitat i gustos de l’època.
Durant el sopar, podrem gaudir de la música i balls de l’època a càrrec del grup Mitja Cobla “La Vigatana”
El sopar se celebrarà el divendres dia 4 de desembre a les 21h. i l’escenari escollit és l’ORFEÓ de Vic al c/ Sant Pere nº7. Totes les persones interessades a fer una reserva prèvia cal sol·licitar-ho a través del Gremi d’Hostaleria d’Osona: Plaça de Santa Teresa, 1 / Tel. 93 886 62 11 ( de 9h a 13h ) / info@ghosona.com