Vic és present al Fòrum Gastronòmic de Girona
L’ImpeVic ha promocionat Lactium al Fòrum Gastronòmic de Girona, una nova fira sobre el món del formatge que es portarà a terme l’ 1, 2 i 3 de maig a la plaça Major de la ciutat
Els pròxims dies 1, 2 i 3 de maig Vic acollirà la primera edició de Lactium, una nova fira organitzada per l’Institut Municipal de Promoció i Economia de Vic que vol oferir una visió global del món dels làctics. Lactium ha estat present aquests dies a la desena edició del Fòrum Gastronòmic de Girona, que ha tingut lloc del 21 al 25 de febrer.El Fòrum Gastronòmic de Girona és una cita ineludible pel sector agroalimentari on s’hi reuneixen des de cuiners i experts reconeguts internacionalment fins aquells petits comerciants que busquen obrir-se cap a nous mercats. Una punt de trobada que Lactium ha aprofitat per donar-se a conèixer al sector agroalimentari amb la instal•lació d’un estand que ha comptat amb representants de diferents sectors del formatge i dels làctics. “Aquesta és una nova proposta del calendari firal de la ciutat que pretén esdevenir una plataforma comercial per al formatge artesà, un gran mercat popular làctic i, un fòrum tècnic i professional del sector làctic” ha explicat Josep Burgaya, president de l’ImpeVic. La Plaça Major de Vic serà l’escenari principal de Lactium on es portarà a terme la fira amb la instal•lació de parades d’artesans del món de la llet i el seus derivats, que procediran no només de Catalunya, sinó també d’altres punts de l’estat i Europa. La iniciativa també comptarà amb l’organització d’una jornada tècnica adreçada als professionals del sector.