Cinema a la fresca: ALIENOID

Una superproducció coreana dirigida per Choi Dong-hoon sobre robots, extraterrestres dins de cossos humans, viatges en el temps, esperits llegendaris i encanteris medievals.

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/ccvic/agenda/cinema-a-la-fresca-alienoid>>.

Data

Divendres 12 de juliol de 2024

Horari

22.00 h

Descripció

Durant segles, els extraterrestres han tancat als seus presoners en cossos humans, sense que els humans en fossin conscients. A vegades, els delinqüents s'escapen del seu cos... Però hi ha guardians que vigilen. 

Com va dir Schuster: "No hase falta desir nada más". O sí, que aquesta original premisa argumental es multiplica en un calidoscopi divertidíssim amb robots, viatges en el temps, mags taoistes, esperits llegendaris i encanteris medievals. 

Una pel·lícula tutti frutti hereva involuntària de Critters i Hidden que esdevé un joc de màgia encaterinador, el tipus de superproducció pensada per atraure a tots els tipus possibles de públic. I ho aconsegueix. 

Ah, la pel·lícula acaba en un cliffhanger que promet una segona part encara més festiva. La veurem a la Bassa dels Hermanos dins la Secció Oficial del festival. 

Inclusivitat

En cas de diversitat funcional, demaneu informació ampliada al Casal de la Gen Gran Mossèn Josep Guiteras 

Organitza:

INICI - Fundació Betsan

gratuït