Alimentació per a un hivern saludable

Receptes saboroses, fàcils i nutritives

Crema de verdures.
Crema de verdures

Dates del taller

  • Del 21 de gener al 18 de febrer
  • 5 Sessions / Dimarts

Horari 

  • De 19 h a 20.30 h

Descripció

Descobreix com portar a terme una alimentació saludable i nutritiva durant aquest hivern. Aprendrem receptes reconfortants per enfortir el nostre sistema immunitari i, a la vegada, la millora del nostre benestar. Descobrirem quins són els aliments més recomanables per mantenir la nostra energia i la nostra salut durant els mesos freds. Aprendrem a elaborar receptes riques en vitamines i minerals, ideals per combatre el fred i prevenir refredats. Al mateix temps, obtindràs consells i pautes per planificar menús equilibrats aprofitant els productes de temporada i de proximitat. Així doncs, un taller en el qual aprendrem informació pràctica, receptes saludables i consells senzills per aplicar el dia a dia i viure un hivern amb salut.

Talleristes

Laura Barniol i Anna Masdeu  (nutricionistes)

Inclusivitat

Adaptable

* Format showcooking