Cuina de fusió europea i catalana

Receptes saludables i sostenibles de l'Europa oriental i de la Mediterrània

Blinis amb crema d'albergínia i remolatxa.
Blinis amb crema d'albergínia i remolatxa

Data del taller

  • Del 23 de setembre al 25 de novembre
  • 10 Sessions / Dilluns

Horari del taller

  • De 18.30 h a 20.30 h

Descobreix diferents plats catalans, de l’Europa oriental i de la Mediterrània, fets amb ingredients de temporada que trobem a casa nostra i transformats en nous gustos. De la mà de Goga Maisuradze, cuiner georgià i fundador del projecte cooperatiu Restaurant Can Magi, farem un viatge per tradicions culinàries renovades: des d’aperitius sorprenentment diferents, entrants i plats principals, fins a dolços i postres. També farem degustacions de te i infusions i aprendrem noves maneres d’utilitzar les espècies, plantes i fruits silvestres en la cuina diària.

A càrrec de la Cooperativa Can MAGI

Inclusivitat

Adaptable

  • 23 de setembre 2024

  • On? CCVIC del Montseny, Avda, del Montseny, 16 - Vic
  • Quan? 23/09/2024 a 19:00 fins a 25/11/2024 a 20:30
  • Què? Cursos i tallers Gastronomia
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 938895763
  • Organitzador CCVIC
  • Preu 54 €