Cuina silvestre: herbes, plantes i flors al plat

Els sabors de la natura a la cuina de casa

Plat d'arròs salvatge, pastanagues i flors.
Plat d'arròs salvatge, pastanagues i flors

Dates del taller

  • Del 22 d'abril al 20 de maig
  • Dimarts / 5 SESSIONS

Horari del taller

  • De 18.30 h a 20 h

Descripció

Descobreix el món de les plantes silvestres i tot el que la natura ens aporta de forma generosa.   

En aquest taller crearem receptes a partir d'ingredients silvestres, plantes aromàtiques i flors. Aprendrem com incorporar les flors a la nostra cuina quotidiana i veure com ens aporta sabor, riquesa visual i alegria. 

Durant el taller aprendrem a cuinar plats com el risotto amb malves o una truita d'ortigues. 

Tallerista

Mª Àngels Piqué

Inclusivitat

Adaptable

* Format: cuina en directe (show cooking) amb degustació final (els participants no cuinen).