Iniciació a la pastisseria artesana
Postres i dolços amb productes de temporada
- https://www.vic.cat/serveis/cultura/ccvic/el-montseny/agenda/introduccio-a-la-cuina-vegana
- Iniciació a la pastisseria artesana
- 2024-10-03T18:00:00+02:00
- 2024-10-31T20:00:00+01:00
- Postres i dolços amb productes de temporada
Dates del taller
- Del 3 d'octubre al 31 d'octubre
- 5 Sessions / Dijous
Horari del taller
- De 18 h a 20 h
En aquest taller descobrirem diverses tècniques per elaborar postres i dolços a casa sense massa dificultat. Aprofitarem les dates assenyalades de la tardor com la Castanyada per elaborar postres tradicionals com ara els panellets o bé, un dels postres populars de les festes nadalenques com el tronc de Nadal. Per altra banda, també optarem per pastissos més creatius com el cake de llimona o el marmolejat, els financers de festucs i gerds o la pasta de full.
Tallerista: La Boulangerie
Inclusivitat
Adaptable
-
03 d’octubre 2024
- On? CCVIC del Montseny, Avda, del Montseny, 16 - Vic
- Quan? 03/10/2024 a 18:00 fins a 31/10/2024 a 20:00
- Què? Cursos i tallers Gastronomia
- Nom de contacte CCVIC El Montseny
- Telèfon de contacte 938895763
- Preu 34 €