Introducció a la cuina vegana

Menús equilibrats, nutritius i complets

Arròs salvatge.
Arròs salvatge

Dates del taller

  • Del 5 de novembre al 3 de desembre
  • 5 Sessions / Dimarts

Horari del taller

  • De 18.30 h a 20 h

Ens introduirem a la cuina vegana a través de receptes senzilles, però a la vegada, nutritives i delicioses. Coneixerem quines són les alternatives quan deixem d'introduir carn i els seus derivats a la nostra dieta, aconseguint plats sans i equilibrats. Aprofitarem els productes de temporada i veurem tots els beneficis que aporten per a la nostra salut. De totes maneres, no ens oblidarem dels postres sense sucre ni làctics. Aquest no és un taller dirigit a persones interessades en fer una transició cap al veganisme, sinó també per a tots aquells que els agradaria incorporar més receptes vegetals dins de la seva dieta.

Tallerista: M. Àngels Piqué

Inclusivitat

Adaptable

  • 05 de novembre 2024

  • On? CCVIC del Montseny, Avda, del Montseny, 16 - Vic
  • Quan? 05/11/2024 a 18:30 fins a 03/12/2024 a 20:00
  • Què? Cursos i tallers Gastronomia
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 938895763
  • Preu 34 €