La cuina de casa nostra

Receptes tradicionals catalanes pel dia a dia

Escudella i carn d'olla.
Escudella i carn d'olla

Dates del taller

  • Del 20 de gener al 24 de març
  • 10 Sessions / Dilluns

Horari del taller

  • De 18.30 h a 20 h

Descripció

La cuina tradicional catalana és una expressió rica i diversa de la cultura gastronòmica de Catalunya, marcada per la seva història i la seva geografia. Una cuina que combina influències mediterrànies, tant rurals com marineres i que a través de les seves receptes reflecteix la varietat del territori català (des de les muntanyes fins a la costa) a través dels ingredients i productes locals.

Aprendrem a preparar plats tradicionals amb identitat pròpia com el trinxat de la Cerdanya, l'escudella i carn d'olla, l'escalivada... entre d'altres.  Elaboracions on els protagonistes principals són els productes de proximitat i d'estacionalitat, els ingredients frescos i locals. No ens oblidarem de les varietats regionals i la riquesa que aporten les diferents zones de casa nostra: a la costa plats de marisc i peix, a l'interior hi predominen els guisats i, en canvi, a les comarques del Pirineu destaquen els plats contundents amb bolets, embotits i formatges.

Tallerista

Rosa Aguilera

Inclusivitat

Adaptable

* Format showcooking