Pastisseria creativa

Postres d'autor originals amb tècnica i un toc irreverent

Xavier López somrient a la càmera enmig d'un servei.
Xavier López somrient a la càmera enmig d'un servei

Dates del taller

  • Del 28 d'abril al 26 de maig
  • Dilluns / 5 SESSIONS 

Horari del taller

  • De 18.30 h a 20 h

Descripció

Endinsa’t en el món de la pastisseria creativa amb aquest curs de cinc sessions primaverals!  Aprendrem tècniques professionals aplicables a restaurants i establiments gastronòmics a través de sessions demostratives i pràctiques. 

El nostre objectiu? Que siguis capaç de crear postres d’autor temàtics a casa, combinant textures, sabors i presentacions sorprenents.  

Ideal per aquells que vulguin portar la seva pastisseria al següent nivell!  

T’hi apuntes?  

Tallerista

Xavier López Cuina Sensorial

Inclusivitat

Adaptable

* Format: cuina en directe (show cooking) amb degustació final (els participants no cuinen)