Receptes d'autor

Cuina creativa amb productes de temporada

Plat amb carn, ratlladura de tòfona i patates..
Plat amb carn, ratlladura de tòfona i patates.

Dates del taller

  • Del 30 d'abril al 18 juny 

  • Dimecres / 8 SESSIONS

Grups i horari del taller

  • De 18.15 h a 19.45 h
  • De 20.15 h a 21.45 h 

Descripció 

El xef Eduard Aliberch del restaurant Mas Monells torna novament a la cuina del CCViC El Montseny amb noves propostes. Plats innovadors i creatius tenint com a referència la cuina tradicional i donant protagonisme al producte fresc i local. Receptes en les quals els productes de la terra, de proximitat i de temporada són la part principal de totes les seves creacions culinàries. 

En aquest taller tindrem l'oportunitat de provar plats com el tatin de calçots, els pèsols del Maresme ofegats amb sèpia o l'ou d’oca esclatat amb steak tàrtar. 

Tallerista

Eduard Aliberch de Mas Monells 

Inclusivitat

Adaptable

* Format: cuina en directe (show cooking) amb degustació final (els participants no cuinen).