Tocats pels bolets

Receptes amb el producte estrella de la tardor

Cistell ple de rossinyols.
Cistell ple de rossinyols

Data del taller

  • 22 d'octubre
  • Monogràfic / Dimarts 

Horaris del taller (2 grups)

  • De 10.30 h a 12.30 h
  • De 18.30 h a 20.30 h

La tardor ens ofereix un dels tresors culinaris més magnífics, els bolets. Es tracta d'un producte conegut per a tothom i molt popular a la nostra cuina, però cal saber quina és la forma més adient per cuinar-los. El xef i divulgador gastronòmic David Sanglas, ens explicarà característiques i peculiaritats d'alguns bolets i elaborarà diverses receptes amb els protagonistes de la tardor.

A càrrec del cuiner i divulgador gastronòmic, David Sanglas.

Inclusivitat

Adaptable

  • 22 d’octubre 2024

  • On? CCVIC del Montseny, Avda, del Montseny, 16 - Vic
  • Quan? 22/10/2024 de 10:30 a 20:30
  • Què? Cursos i tallers Gastronomia
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 938895763
  • Organitzador CCVIC
  • Preu 16 €