Cuina de fusió europea i catalana
Receptes saludables i sostenibles de l'Europa oriental i de la Mediterrània
- https://www.vic.cat/serveis/cultura/ccvic/el-montseny/agenda/cuina-de-fusio-europea-i-catalana
- Cuina de fusió europea i catalana
- 2024-09-23T19:00:00+02:00
- 2024-11-25T20:30:00+01:00
- Receptes saludables i sostenibles de l'Europa oriental i de la Mediterrània
Data del taller
- Del 23 de setembre al 25 de novembre
- 10 Sessions / Dilluns
Horari del taller
- De 19 h a 20.30 h
Descobreix diferents plats catalans, de l’Europa oriental i de la Mediterrània, fets amb ingredients de temporada que trobem a casa nostra i transformats en nous gustos. De la mà de Goga Maisuradze, cuiner georgià i fundador del projecte cooperatiu Restaurant Can Magi, farem un viatge per tradicions culinàries renovades: des d’aperitius sorprenentment diferents, entrants i plats principals, fins a dolços i postres. També farem degustacions de te i infusions i aprendrem noves maneres d’utilitzar les espècies, plantes i fruits silvestres en la cuina diària.
A càrrec de la Cooperativa Can MAGI
Inclusivitat
Adaptable
-
23 de setembre 2024
- On? CCVIC del Montseny, Avda, del Montseny, 16 - Vic
- Quan? 23/09/2024 a 19:00 fins a 25/11/2024 a 20:30
- Què? Cursos i tallers Gastronomia
- Nom de contacte CCVIC El Montseny
- Telèfon de contacte 938895763
- Organitzador CCVIC
- Preu 54 €