Iniciació a la pastisseria artesana

Postres i dolços amb productes de temporada

Pastissos varis.
Pastissos varis

Dates del taller

  • Del 3 d'octubre al 31 d'octubre
  • 5 Sessions / Dijous

Horari del taller

  • De 18 h a 20 h

En aquest taller descobrirem diverses tècniques per elaborar postres i dolços  a casa sense massa dificultat. Aprofitarem les dates assenyalades de la tardor com la Castanyada per elaborar postres tradicionals com ara els panellets o bé, un dels postres populars de les festes nadalenques com el tronc de Nadal. Per altra banda, també optarem per pastissos més creatius com el cake de llimona o el marmolejat, els financers de festucs i gerds o la pasta de full.

Tallerista:  La Boulangerie

Inclusivitat

Adaptable

  • 03 d’octubre 2024

  • On? CCVIC del Montseny, Avda, del Montseny, 16 - Vic
  • Quan? 03/10/2024 a 18:00 fins a 31/10/2024 a 20:00
  • Què? Cursos i tallers Gastronomia
  • Nom de contacte
  • Telèfon de contacte 938895763
  • Preu 34 €