Es-cultura

Descobreix l'escultura contemporània (i visita l'exposició d'Enric Pladevall)

<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-vic/vic/serveis/cultura/ccvic/joan-triadu/agenda/es-cultura>>.

Data

MONOGRÀFIC / DIVENDRES

13 de desembre

Horari

18.30 h - 20 h

Descripció:

Descobreix el món fascinant de l'escultura contemporània en un dinàmic taller de 90 minuts dissenyat per al públic en general. Aquest taller intensiu t’introduirà en les tècniques i materials clau de l'escultura, fomentant l'expressió creativa i l'experimentació artística. No es requereix experiència prèvia, només la disposició a explorar i crear.

Submergeix-te en aquest viatge exprés cap a la tridimensionalitat i descobreix com donar forma a les teves idees en una experiència artística tangible i memorable.

Aquest monogràfic anirà lligat a una visita de l'exposició d'escultura d'Enric Pladevall.

Tallerista

El monogràfic el portarà a terme la Mercè Iglesias Viñallonga. Graduada en Belles Arts per la UB, doctorada en el programa “Regeneració urbana i espai públic” de la UB. Tècnica de fosa artística i galvanoplàstica així com ha cursat diversos monogràfics de tècniques de gravat i de ceràmica artística a l’EART Vic. Des de l’any 2000, imparteix docència de Dibuix, Escultura, Pintura, Escenografia i Projectes Artístics a l'Escola d'Art i Disseny de Vic.

La seva formació artística està impregnada de llocs com Barcelona, ​​Madrid, Rotterdam. L'entorn nodreix la seva obra que es caracteritza per la narrativa o estructura interna que viu a través de diferents tècniques i materials. En aquest moment creatiu, el color i el metall, l’or, el coure i la plata, li permeten expressar la vida, la llum i és el mitjà per expandir consciència.

Treballa l’escultura en petit i gran format per a espais molt diversos; públics i privats, usant diferents tècniques i formats.

Podeu seguir-la a la seva web: http://merce-iglesias.com/

I a l’Instagram:  @merceiglesiasvi

Preu

10€ 

Inclusivitat

En cas de diversitat funcional, demaneu informació ampliada al centre cívic.