Vic Comerç presenta la quarta edició de la Santa Tapa
També s'ha donat a conèixer les temàtiques dels TapaJous de tot l'any
La Santa Tapa, la ruta de tapes sacra que es celebra per Setmana Santa a Vic des de fa 4 anys, enguany s’integra dins el calendari del Tapajous i es realitzarà el proper dijous 29 de març, de 20 a 23 h.
En aquesta ruta hi participaran 12 bars i restaurants ubicats majoritàriament al Casc Antic i un al barri del Remei: El Barmutet, El Moll de la Fusta, La Taverna del Call, el Barecu, Les putes receptes de la iaia, Norton ZN, Vicfood, Ay Papantla, Xin Vic, Hamburgueseria 80, La Reciclària i 80’s Spirit.
Cada un d’aquests establiments crearà una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques. El preu de la tapa serà de 3,5 € i hi anirà inclosa una consumició de vi o cervesa. Les tapes seran molt elaborades i sorpresa per tots els que facin el circuit.
En aquesta edició, al realitzar-se en un sol dia, no hi haurà passaport de timbrat ni la necessitat de passar per tots els restaurants. Enlloc d'això, s’organitzarà un concurs d’instagram amb el hashtag #santatapa2018. La millor fotografia guanyarà un sopar per a dues persones en el restaurant que el guanyador esculli d’entre els participants.
Cal dir que els restaurants decoraran els seus establiments amb ambientació religiosa per tal d’augmentar l’experiència sacra de la ruta. Com a fi de festa de la Santa Tapa, la Reciclària ha organitzat al seu restaurant un concert del grup de versions E-Street Band i que és previst que començi a partir de les 21:30 h.
En el marc de la presentació de la santa Tapa, s’ha aprofitat per presentar el calendari temàtic del tapajous. El Tapajous, que aquest març arribarà al número 28, es celebrarà sota unes temàtiques gastronòmiques que cada mes seran diferents:
Febrer – Porc
Març – Santa Tapa
Abril – Mini Burguers
Maig – Formatges (col·laboració amb el Lactium)
Juny – Orientals (col·laboració amb el Festival de Nits Orientals)
Juliol – Tapes del món (coincidint amb el Mundial de Futbol)
Agost – Festa
Setembre – Refrescants
Octubre – Truites
Novembre – Carxofes
Desembre - Festa